Partnereink

Média partnereink

Mercy együttes
2012 januárjától “szabadúszóként” tevékenykednek és egyben rendezvények szervezésével is foglalkoznak.
Folyamatosan járják a környező országokat, Indiába visszahívták háromszor is magánrendezvényekre az együttest. 2011.-ben a Szerencse fia album elérte az aranylemezhez szükséges fogyás mennyiséget,ami nem kis teljesítmény a mai”másolós” világban! Rendkívül jó hangulatot tudnak teremteni a rendezvényeken ezért bírják a közönség szeretetét.

Mercy rádió
Hallgasd velünk a Mercy rádió műsorát. A rádiót Strein Attila “Miki” a Mercy együttes vezetője és Hegedűs Erzsi alapította, és vezeti. A rádió célja 24 órás műsoridőben 100% magyar zene közvetítése. Nem csak Mercy együttes számai lesznek hallhatók, hanem hatalmas zeneanyagból lehet válogatni magyar előadóktól.

Egyéb partnereink

Keresőoptimalizálás
A keresőoptimalizálás célja, hogy javítsa egy honlap helyét a találati listákon, ezzel is növelve annak látogatottságát, esetleges forgalmát.

Ez nem csak egyszeri művelet, több művelet együttes hatása, mely folyamatos odafigyelést és aktualitást igényel.

Webáruház készítés, bérlés
Nyissa meg Ön is nálunk professzionális webáruházát, mely a nap 24 órájában áll rendelkezésére. Célunk, hogy kedvező áron biztosítsunk olyan minőségi szolgáltatást, melyet máshol évente több tízezrekért kínálnak a webáruházat üzemeltető, illetve a szolgáltatást igénybe venni kívánó vállalkozóknak és vállalatoknak, valamint kisebb vállalkozásoknak is biztosítani szeretnénk, hogy piacképes, modern szolgáltatással jelenjenek meg az interneten.

Weboldal készítés
Napjainkban az legjobb és legsikeresebb megoldás, hogy cége lehetőségét kiszélesítse és ezzel új ablakokat nyisson a világra, a weboldal. Egy szépen, igényesen elkészített és megfelelő tartalommal ellátott honlap, nem csak a vásárlók, de a konkurencia szemében is nagy presztízsértékkel bír, mindemellett természetesen növeli az Ön sikerességét mind a szolgáltatás-, mind a termékpiacon, cége profiljától függően.

Laptop javítás és Számítógép javítás
A Gyors Szerviz fő tevékenysége laptop-notebook számítógépek javítása, karbantartása és hardveres bővítése. Laptop alkatrész árusítás (új és használt egyaránt), továbbá a használt laptop eladás is szolgáltatásaink részét képezik. Keresse szakembereinket, szeretettel várjuk ügyfeleink között!