Meghívó a Humán Európa Szövetség Tisztújító és soron kívüli Közgyűlésére!

Meghívó a Humán Európa Szövetség Tisztújító és soron kívüli Közgyűlésére! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Category : Közhasznú szervezetek

Helyszín: 8900. Zalaegerszeg, Berzsenyi u. 11.fsz.4.
Időpont: 2014. szeptember 10. (szerda) 16. 00 óra.
Napirendi pontok:
1. A közgyűléssel kapcsolatos tisztségviselők megválasztása (levezető elnök, jegyzőkönyvvezető, jegyzőkönyv hitelesítő)
2. A napirendi pontok megszavazása
3. Tisztújítás
4. Söjtör Deák u. 2 sz. ingatlan eladása tartozások miatt (tartozások rendezése)

A közgyűlés határozatképes, ha azon a tagok több mint fele jelen van. Amennyiben a közgyűlés nem lesz határozatképes, a megismételt közgyűlés ugyanazon a helyen: 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi u. 11.fsz.4. szeptember 10. 16.30 órakor kerül megtartásra.
A megismételt közgyűlés a jelenlévők számától függetlenül határozatképes!

Amennyiben a napirendi pontokkal, illetve az egyesület működésével kapcsolatban kérdése vagy észrevétele van, úgy azokat a közgyűlést megelőzően, írásban a hesz1989@gmail.com e-mail címre kérjük, hogy eljuttatni szíveskedjen.
Zalaegerszeg, 2014. augusztus 28.
Hegedüs Erzsébet elnök

Meghívó HESZ közgyűlésre

0

Category : Meghívó

hesz-meghivo

Részvétel a Kormány Emberi Jogi Munkacsoportjában

0

Category : Pályázat

A Kormány Emberi Jogi Munkacsoportja pályázatot hirdet civil szervezetek számára az Emberi Jogi Kerekasztal működésében történő részvételre. A sikeresen pályázó szervezetek részt vehetnek a munkacsoport szakmai tevékenységében, ezzel is erősítve a társadalmi konzultációt, s hozzájárulva az emberi jogok minél szélesebb körű érvényesüléséhez. A munkacsoport október végéig várja minden olyan nyilvántartásba vett civil szervezet, érdekképviselet, szakmai szervezet pályázatát, amelyek tevékenységüket az emberi jogok területén fejtik ki. Elsősorban a kormányzati politikában is kiemelt ügyekkel – mint például a nemzetiségek, a gyermekek, az idősek, a fogyatékkal élők, a romák, a hajléktalanok jogaival stb. – foglalkozó, eddigi munkájuk eredményeit is bemutatni képes civil szervezetek jelentkezésére számít a munkacsoport. A pályázati adatlap a következő weboldalakon érhető el: http://emberijogok.kormany.hu/index, www.humanrights.kormany.hu. és a www.kormany.hu. A pályázatokat az emberijogimunkacsoport@kim.gov.hu e-mail címre, vagy az Emberi Jogi Munkacsoport Titkársága, Budapest 1055 Kossuth tér 2-4. postai címre kérjük megküldeni. A pályázati adatlaphoz szükséges csatolni egy 1 oldalas szakmai munkát bemutató összefoglalót is.

Jelentkezés határideje: 2012. október 30.